El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Rotary Club Alcoy Font Roja t'anima a assistir al dinar pels premis Valora, obert a tot el món

També hi ha una fila 0 per si vols col·laborar sense assistir al dinar.

Aquest dissabte 12 de juny tindrà lloc a l'Hostal Savoy el dinar pel lliurament de premis Valora, un reconeixement a persones o entitats que han fet alguna cosa bona pels altres. Encara ets a temps de participar en el dinar. 

És la segona edició dels premis Valora, que organitza el Rotary Club Alcoy Font Roja, i on es reconeix el treball altruista de persones o entitats. Ja s'ha tancat la fase de presentació de candidats, i s'han presentat 11 candidatures per a la categoria per a majors de 30 anys, i 5 per a la categoria per a menors de 30 anys. Aquest 10 de juny està previst que es reunisca el jurat, format per alguns membres del Rotary però sobretot per representants de diferents entitats alcoianes, i que triaran els dos guanyadors d'aquest reconeixement. 

El lliurament serà aquest dissabte 12 de juny a l'Hostal Savoy, on també se celebrarà un dinar obert a tot el món i que té un objectiu solidari. El preu és de 35 euros, i 10 euros de cada comensal es destinaran al projecte de suport educatiu Don Bosco, on treballen en joves de 8 a 16 anys i en risc d'exclusió social.

En el vídeo, el president del Rotary Club Alcoy Font Roja, Lalo Blanes, ens dona tots els detalls de la pròxima cita per a conéixer els premiats Valora.