El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Saguntino "condemna tota classe de violència" després de "l'intent d'agressió" a alguns aficionats de l'Alcoyano

"Part del comunicat indica que intentaran identificar als aficionats que hagen insultat a l'afició de l'Alcoyano i procedirem a l'expulsió d'aquestes persones si són socis del nostre club"

L'Atlètic Saguntino ha fet públic un comunicat dies després del partit davant l'Alcoyano. Fa referència als fets ocorreguts en el moment de finalitzar el partit d'aquest diumenge 26 de gener. Segons la Penya Planes Blanc i Blau, que es desplaça habitualment amb el Deportivo, va denunciar "l'intent d'agressió" a dos membres de la penya.

El conjunt del nord de València publicat un comunicat oficial en el qual exposa el següent: "des del Club Atlético Saguntino i després del que ha succeït a l'eixida de l'encontre entre Saguntino i Alcoyano, condemnem tota classe de violència a l'esport tant dins com fora del camp". El comunicat continua dient que "intentaran identificar als aficionats que hagen insultat a l'afició de l'Alcoyano i procedirem a l'expulsió d'aquestes persones si són socis del nostre club".


Segons la Penya de Planes, "unes 10 persones estaven esperant-los a l'eixida del camp". A banda d'aquests fets, l'Atlètic Saguntino no va permetre accedir ARAMULTIMÈDIA al camp de futbol, cosa que no havia succeït mai aquesta temporada a aquest mitjà de comunicació.