El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tèxtil de les nostres comarques torna a la fira més important d’Espanya amb bones previsions

La Fira / Aj. Ontinyent

AITEX, Antonio ferre – Hijos de A. F, Cerda fabrics – F. Cerda blanes e hijos, Comersan s. A, Destiny decor, s.L., Ecolife by belda Llorens, Globaltex home, S.L., Grupo visatex, Jover - Francisco jover, s.A., Ka international, Texjoyper, Texol – Textiles Olcina, i Textiles Frau Pérez, S.L. estaran presents a la Fira 

La fira ‘Home Textiles Premium by Textilhogar’ torna a Fira València. De les més de 250 empreses participants, gran part són de les nostres comarques. La fira s’inaugura aquest dimarts 19 de setembre i tancarà les portes el divendres 22.

Segons ATEVAL, els expositors que participen en la Fira de les nostres comarques són AITEX, Antonio ferre – Hijos de A. F, Cerda fabrics – F. Cerda blanes e hijos, Comersan s. A, Destiny decor, s.L., Ecolife by belda Llorens, Globaltex home, S.L., Grupo visatex, Jover - Francisco jover, s.A., Ka international, Texjoyper, Texol – Textiles Olcina, i Textiles Frau Pérez, S.L.
Aquesta fira encara ha agafat més força després que Valencia fora designada com a capital mundial del disseny a 2022.

Home Textiles Premium by Textilhogar acollirà 81 expositors directes i 250 firmes i marques representades procedents de cinc països. La inauguració estarà encapçalada pel president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, el president d’ATEVAL, Pepe Serna, la presidenta de les Corts Valencianes, Llanos Massó, la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, i l'alcaldessa de València, María José Catalá, al costat d'altres dirigents empresarials i institucionals.

Enguany, i gràcies a una missió inversa amb la participació de la patronal del tèxtil ATEVAL, Home Textils From Spain, IVACE Internacional i ICEX, es comptarà amb compradors de 43 països, incloent-hi Alemanya, Aràbia Saudita, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Xile, Colòmbia, Corea del Sud, Costa d’Ivori, Equador, Emirats Àrabs o Estats Units, entre d’altres.