El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Trail Solidari d'Alcoi no se celebrarà el 13 de febrer i s'ajorna a octubre de 2021 a causa de la Covid-19

Trail Solidari en edicions anteriors / AM

No s'ha concretat dia per a octubre de 2021

L'organització del Trail Solidari d'Alcoi ha confirmat l'ajornament de la prova. En un principi anava a celebrar-se el 13 de febrer, però s'ha traslladat a octubre de 2021 amb motiu de la pandèmia del Coronavirus.

Des del Trail asseguren que han sigut científics i experts qui han recomanat no celebrar la prova per evitar possibilitats de contagi. El CEM +queuntrail sosté que "la situació no invita a molts festivals ni esdeveniments massius, com seria en cas del Trail Solidari Alcoi, tenint en compte les possibilitats de contagi que a hores d’ara podria suposar ajuntar tanta gent".


Conclouen el comunicat dient que "us animem que mantingueu l’esperança i il·lusió de tornar a participar i a viure la pròxima edició del Trail Solidari Alcoi. Nosaltres tornarem amb més força i ganes, amb més propostes i voluntat de fer del Trail Solidari Alcoi una enorme i apassionada abraçada de solidaritat. Volem aprofitar l’ocasió per a agrair als nostres patrocinadors, col·laboradors i voluntaris, el seu extraordinari suport".