El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Elba Navarro i Ana Micó, campiones autonòmiques júnior per equips

Les gimnastes del CGR Sant Jordi aniran al Nacional

L'equip júnior de nivell absolut del Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, format per Elba Navarro i Ana Micó, s'ha proclamat campió autonòmic. Elba Navarro va aconseguir la medalla d'or després del seu exercici de cèrcol i també va obtenir el bronze amb les maces. La seua companya d'equip, Ana Micó, que s'estrena aquesta temporada en el nivell absolut, es va classificar amb la quarta millor nota pel seu exercici amb la cinta. En la fase autonòmica, celebrada a Burjassot, les gimnastes del Sant Jordi obtingueren la plaça per a representar a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya Absolut de Clubs, que se celebrarà a la fi del mes de juny.

L'equip júnior de nivell absolut del Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi, format per Elba Navarro i Ana Micó, s'ha proclamat campió autonòmic. Elba Navarro va aconseguir la medalla d'or després del seu exercici de cèrcol i també va obtenir el bronze amb les maces. La seua companya d'equip, Ana Micó, que s'estrena aquesta temporada en el nivell absolut, es va classificar amb la quarta millor nota pel seu exercici amb la cinta. En la fase autonòmica, celebrada a Burjassot, les gimnastes del Sant Jordi obtingueren la plaça per a representar a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya Absolut de Clubs, que se celebrarà a la fi del mes de juny.

Lliga Promeses

La III fase de la Lliga Promeses va suposar nous èxits per al CGR Sant Jordi. Tant en conjunt benjamí com el cadet es van proclamar campiones. El conjunt aleví va quedar en segon lloc i el duo benjamí va aconseguir també la plata. La infantil Paula Jover va ser tercera en cèrcol. La seua companya d'equip, Lydia Miró, fou quarta en mans lliures i ambdues van aconseguir juntes el bronze.