El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fernando Rius, festeret de la Filà Chano, serà el pròxim Sant Jordiet

És Chano, dels Salesians i molt futbolero. Concretament és defensa a l'Atlètic Salesians.

Durant l'assemblea ordinària de l'Associació de Sant Jordi, s'ha realitzat el sorteig entre els 8 candidats que hi havia per a representar a la figura del patró per a les festes del 2020.

En la vesprada del 20 de juny, al Teatre Principal, hem conegut al que serà el Sant Jordiet de les festes del 2020. Es tracta de Fernando Rius, xiquet membre de la Filà Chano, que ha sigut escollit per sorteig. 

A l'acte ha assistit la seua mare i el seu pare, també Fernando Rius, que ha rebut la notícia amb moltíssima emoció, com és d'esperar, però a més, amb molta nostàlgia, ja que ell mateix va ocupar aquest mateix càrrec l'any 1989

Al cap de pocs minuts de conéixer la notícia, el protagonista del dia, i ja un dels protagonistes de les pròximes festes, ha arribat acompanyat de la seua germana menuda, per tal de celebrar-ho amb tota la família. A més, també ha coincidit amb el seu predecessor en el càrrec Álvaro Santacreu, qui ha sigut l'encarregat d'extraure la boleta amb el nom de Fernando.

 

A més de l'elecció del Sant Jordiet, s'han ratificat el nom dels alferes i capitans, s'han aprovat els comptes i s'ha presentat la renovada crònica audiovisual de la Festa de 2019 escrita per Natxo Lara. Tot al vídeo d'ARAMULTIMÈDIA.

 

El Sant Jordiet, amb el disseny de son pare al MAF