El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eleccions Nacionals el dia de la Glòria Infantil

L'Associació de Sant Jordi baralla diverses opcions per la coincidència d'eleccions el dia de la Glòria. Es prendrà una decisió dimarts 19 de febrer a la nit. 

L'Ajuntament i l'Associació de Sant Jordi es reuniran dilluns 18, i dimarts 19 ho farà la directiva de l'Associació. Tot per barallar possibles solucions a la coincidència d'eleccions i l'acte de la Glòria Infantil. 

El president del Govern Pedro Sánchez ha anunciat aquest 15 de febrer la convocatòria anticipada d'eleccions nacionals per al pròxim 28 d'abril. I les reaccions no s'han fet esperar, sobretot a Alcoi, on en aquesta data està previst un dels actes festers més populars, la Glòria Infantil

Des de l'Associació de Sant Jordi asseguren que es barallen diferents opcions, entre elles canviar-ho de dia, i que es triarà la solució que "menys impedisca el funcionament normal de la ciutat i la festa". El president de l'Associació Sant Jordi, Juan José Olcina, ha explicat ARAMULTIMÈDIA que ja ha parlat en l'alcalde per vore la situació, i que han tancat una reunió per al pròxim dilluns 18 de febrer en l'Ajuntament. Un dia després, el dimarts 19 de febrer, s'ha convocat una reunió de la junta directiva de l'Associació per a barallar les diferents opcions i triar una solució. Olcina diu que "hi ha temps al davant" per a reaccionar.