El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Elena Sanz del PP de Cocentaina elaborarà el programa per a les eleccions locals

Elena Sanz, regidora del PP de Cocentaina

El programa "té com a principal objectiu ser ambiciós i atendre al ciutadà" i atendrà aspectes com l'esportiu, el cultural, l'econòmic o l'educatiu.

La regidora popular a l'Ajuntament de Cocentaina, Elena Sanz, serà la responsable del programa electoral del Partit Popular contestà de cara a les pròximes eleccions locals del mes de maig. Així ho ha decidit el partit, que assegura que aposta per la renovació.

Des del partit expliquen que Elena Sanz és llicenciada en psicologia, i ha treballat en diferents àmbits socials, "en els quals ha pogut conéixer de primera mà les necessitats dels col·lectius més vulnerables".

Per a Elena Sanz "treballar pel programa del PP és una gran responsabilitat" i assegura que el programa "té com a principal objectiu ser ambiciós i atendre al ciutadà", i atendrà aspectes com l'esportiu, el cultural, l'econòmic o l'educatiu. "També, és un privilegi poder treballar per millorar els serveis de Cocentaina. Escoltar i atendre les necessitats específiques dels diferents col·lectius, és també una gran responsabilitat que assumeix amb la il·lusió de poder aportar un granet d'arena per millorar la seua situació", conclou la nova responsable del programa electoral del PP contestà.

Cal recordar que el PP de Cocentaina ja ha anunciat qui serà el seu candidat a l'alcaldia: Ray Montava