El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eli Aleix, nova coordinadora comarcal d'Esquerra Unida

Eli Aleix, nova coordinadora comarcal.
El nou consell polític manté l'oposició a Alcoinnova, en considerar-lo un projecte especulatiu

El nou consell polític comarcal vol enfortir l'organització en els principals municipis de les comarques. Entre les línies d'actuació es manté una oposició clara i frontal a Alcoinnova, i denuncien l'actitud de PSOE i Compromís per "ser còmplices d'una acció irreversible i força perjudicial".

Esquerra Unida ha renovat el consell polític de l'Alcoià, el Comtat i la Foia de Castalla, amb Eli Aleix al capdavant de l'organització comarcal. El nou Consell Polític vol enfortir l'organització en els municipis on té representació, i es marca tres camps d'actuació principals: els temes socials, ambientals i de prosperitat econòmica. Ací entra un rebuig clar al projecte d'Alcoinnova, al que Eli Aleix considera una "operació urbanística especulativa que sota la falsedat d'iniciativa industrial pretén l'empresa La Española". També critiquen l'actitud de socialistes i Compromís al capdavant dels governs autonòmic i local d'Alcoi per què "de no canviar la seua actitud seran còmplices d'una acció irreversible força perjudicial als interessos majoritaris de la nostra població".

Per altra banda, el nou consell polític vol enfortir l'organització i les afiliacions en els municipis de les nostres comarques, i per això ha comptat amb 2 representants per cadascun dels 6 municipis més grans. Així, per Alcoi estan Paco Agulló i Bea Pérez; per Cocentaina, Eli Aleix i Ferran Albors; Francesc Valls i Silvia Pascual per Muro; Mar García i Roberto Martínez d'Ibi; José Antonio Martínez i Vero Vílchez per Onil; i des de Castalla, Rubén Navas i Vero Giménez. Al capdavant de tots Eli Aleix, com a coordinadora comarcal, i de número dos Paco Agulló com a secretari d'organització.