El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Eliana Donnola visita Ontinyent al 'I Workshop de Teatre'

Les últimes places poden reservar-se per telèfon o per correu electrònic.
  • Ambdós tallers tindran lloc a les instal·lacions de l’Agrupació durant el matí del dijous 1 d’abril.

  • El taller de Joc i Creativitat està dirigit a alumnes d’entre 5 i 12 anys, mentre que el de Tècniques Pallasses serà accessible a partir dels 13 anys.

Eliana Donnola és l'encarregada dels tallers emmarcats al I Workshop de Teatre celebrat a Ontinyent. A través del joc, la creativitat i les tècniques pallasses, Donnola farà aflorar les emocions dels participants.

L’Escola de l’Agrupació Musical d’Ontinyent ha organitzat el I Workshop de Teatre, el qual se celebrarà aquest dijous 1 d’abril a les instal·lacions d’aquesta entitat. La programació compta amb dos tallers que aniran a càrrec de l’argentina Eliana Donnola, directora, actriu i gestora de distints projectes culturals.

Donnola portarà a la capital de la Vall d’Albaida un primer taller de 'Joc i Creativitat' pensat per a alumnes d’estre 5 i 12 anys, el qual tindrà lloc de 10.00 a 11.00 hores. Aquest taller, “és una activitat lúdic-expressiva orientada al desenvolupament del sistema físic i creatiu, el que ens ajuda a guanyar confiança i coneixement del nostre cos. L’exploració de les possibilitats del moviment, l’equilibri i la velocitat jugarà un paper fonamental en el desenvolupament creatiu”.

Tot seguit, d'11.15 a 13.15 hores, serà el torn de les i els alumnes més majors (a partir de 13 anys). En aquest segon taller de 'Tècniques Pallasses', la comicitat s’esdevindrà la protagonista. Segons explica Donnola, “la màscara més menuda, en aquest cas el nas roig, ens col·loca davant certes mutacions que són pròpies d’aquest llenguatge. El sentit tràgic permet burlar-nos d’allò que som, afrontant-nos així a les nostres pors”.

Eliana Donnola és directora i actriu titulada per l’Escola Provincial de Teatre i Títeres Núm. 5029 de Rosario, a l’Argentina. A més, des de 2003 ha format part de diferents companyies teatrals en Argentina, Mèxic i Espanya, formant-se i desenvolupant-se com a actriu, creadora, pallassa i directora. La gestió i la dinamització d’encontres teatrals, així com la docència universitària, emplenen el currículum de l’artista.

Les inscripcions per a participar en els tallers emmarcats en el I Workshop d’Ontinyent poden realitzar-se via telefònica (665 581 424) o escrivint a l'adreça de correu electrònic escolademusicaagrupacio@gmail.com.