El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els 16 millors ‘skaters’ valencians i murcians estaran a Alcoi aquest dissabte 13 de novembre

Fhire, Alberto Belda i Paco Alfaro / Ajuntament d'Alcoi

També s'ha organitzat una activitat de workout a la zona del Riverfit

La zona de skate de Santa Ana a Alcoi torna a albergar una competició després de quasi 2 anys. Es tracta de 'Game of Skate', una competició de molt alt nivel que portarà als 16 millors esportistes d’aquesta modalitat de la Comunitat Valenciana i Múrcia. Paral·lelament, se celebrarà una competició lliure de ‘workout’ molt espectacular.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha reconegut que l’skate “pot parèixer minoritari, però a Alcoi té molts adeptes”. A més, la zona d’skate es millorarà, segons ha confirmat Belda. La competició està tancada als esportistes de més nivell, però hi haurà activitats per a tothom.

Un dels skaters amb més renom d’Alcoi, ‘Fhire’, reconeix que el nivell serà “altíssim”. A més, convida a persones de totes les edats a participar a la resta d’activitats que han preparat a la pista de Santa Ana. La previsió és que l’activitat comence a les 11 i finalitze a les 20 h. Paco Alfaro, gerent de l'empresa Outdoor, desitja que aquest esport no pare de créixer amb activitats com aquestes

‘Art of bars’

A banda d’skate, hi haurà una altra activitat esportiva complementària com és una competició de workout, 'Art of bars' amb tres proves open, freestyle, resistència i tensió, en categoria masculina i femenina, amb premis pel mateix valor per ambdues categories. Aquesta prova serà a la zona workout de riverfit que està baix del pont de Cervantes.