El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els 6 milions del romament de tresoreria de 2020 a Cocentaina possibilita distintes millores

Ajuntament de Cocentaina / AM

Totes les actuacions a càrrec del romanent de tresoreria ascendeixen a 1.164.400 €

Cocentaina ja ha liquidat el 2020 amb el corresponent romanent de tresoreria de 6.099.150 €. Les millores beneficien a gran part de la població. Totes les actuacions a càrrec del romanent de tresoreriaascendeixen a 1.164.400 €, quantia que podria incrementar-se en el pròxim mes. Segons els govern municipal. Són “inversions que sempre miren el benestar dels contestans i contestanes i per millorar les infraestructures i serveis que té Cocentaina”.

De les inversions que ja estan desenvolupant-se està el canvi de paviment de la pista de tennis, la millora en les voreres de la zona de Ben-Alsaghi i Teular i el subministrament de material específic per a la policia local.


En les pròximes setmanes es durà a terme la millora del camí de la Jaquera, la millora d’equip de so del Centre Cultural el Teular, mobiliari i material nou per a l’escola infantil municipal de Sant Hipòlit, la renovació de la pista esportiva dels Algars, la substitució de la il·luminació a sistema led de la zona de Roís de Corella fins al Pare Arques.


A banda, i també a càrrec del romanent, s’obtindrà tot el mobiliari per a la nova seu de Ràdio Cocentaina, diverses millores al poliesportiu i moltes altres inversions en infraestructura per a diferents serveis públics com el TAPIS o el centre RESPIR, a més de l’adquisició d’equipament de detecció i defensa per a la policia local. Aquestes inversions han sigut proposades per l’equip de govern i aprovades en el ple municipal i han d’estar finalitzades abans que acabe aquest 2021.