El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els abonats poden retirar les cadires de festes d'Alcoi des del 13 de gener

Tribuna de la Plaça Ramón i Cajal / AM

Es poden recollir en el Casal fins el 20 de març

Any nou i comença a rodar la maquinària Festera de cara a la Trilogia de 2020. Cal recordar que les festes cauen 25, 26 i 27 d'abril (dissabte, diumenge i dilluns). Els abonats poden adquirir les seues cadires fins al 20 de març per veure les Entrades del 25 d'abril o la processó del 26 d'abril.

Del 13 de gener al 20 de març, els abonats a l'Associació de Sant Jordi (ASJ) poden recollir les seues cadires. L'horari és de 10 a 13 h i de 16:30 a 19:30 h, excepte dissabtes, diumenges i festius a la Secretaria del Casal.

El preu de les cadires de les Entrades i processó per a abonats o públic en general oscil·len entre els 25 i els 11 euros. Si algun abonat no pot acudir per les seues cadires, l'ASJ posa a la seua disposició un document per autoritzar a una tercera persona que es pot descarregar ací mateix. 

En l'avís que ha fet públic l'ASJ es recorda que "el titular de la cadira o tribuna que li corresponga, ocuparà durant les Entrades l'espai que tinga assignat, així com també podrà accedir al mateix per les vies que s'establisquen tantes vegades com vulga, però sota ningun concepte l'usuari podrà circular lliurement pel recorregut oficial de les entrades ni processó, ni ocupar els corredors d'accés i evacuació".