El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els actes de fi de curs de les Aules de la 3a Edat d'Alcoi, finalitzen el pròxim divendres

Els actes de fi de curs de les Aules de la 3a Edat d'Alcoi, finalitzen el pròxim divendres / Ajunt. Alcoi
Més de 600 persones són les han participat durant tot l'any en les activitats

Les Aules de la 3a Edat d'Alcoi, en les que participen més de 600 persones, celebren el seu fi de curs. Durant tota la setmana han pogut gaudir de moltes activitats, tallers i actuacions

Més de 600 alumnes han participat en les activitats que s'han dut a terme durant tot l'any en les Aules de la 3a Edat d'Alcoi, i aquesta és l'última setmana, és el fi de curs.

Aquest dilluns a la vesprada han inaugurat l'exposició de dibuix i pintura a l'Àgora, i dijous faran l'acte principal al Círculo Industrial i conclourà divendres, amb un dinar en la filà Judios

Qui vulga vorer l'exposició de dibuix i pintur, estarà fins al dijous 14 de juny en horari de 17 a 20.30 hores a l'Àgora.

Per una altra banda, el 'Salón Rotonda' del Círculo Industrial acollirà dijous de 18 a 20 hores el Fi de Curs, on actuaran les corals de la Plaça i Oliver, on també hi haurà demostracions de Balls, tant de 'singles' com de parelles, així com ioga, gimnàstica i animació.

Aroa Mira, regidora de Polítiques Socials, ha explicat que “estem immersos en ser Ciutat Amigable dels Majors de l'OMS i hem constituït la mesa d'Envelliment Actiu on tenim 32 persones representants de les activitats de les aules”.

A més ha destacat que “aquest any hem millorat les instal·lacions de l'aula d'informàtica, dotant de dos projectors i pantalles per a poder seguir la classe, nous equips informàtics, hem adequat l'aula amb estors i hem canviat l'espai de la gimnàstica del Viaducte al Complex Esportiu Eduardo Latorre, comprant material per a tal fi, aquesta millora fa que ara es treballe en un lloc específic per a l'esport, accessible, amb llum natural, amb possibilitat de poder dutxar-se i amb unes bones comunicacions amb transport públic”.

A banda d’aquestes aules, també es porta endavant la dinamització dels centres municipals de majors de La Plaça, Oliver i Zona Nord, a més, a banda d'aquestes activitats fan excursions, tallers, Setmana de Convivència, Concurs Literari i activitats específiques segons l'època de l'any, com carnestoltes o el dia dels enamorats.

Cal destacar que per primera vegada aquest any s'ha dut endavant un taller intergeneracional amb els col·legis de Sant Roc i La Salle que han tingut una gran acceptació per les dues parts.