El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els afectats pels talls elèctrics en Santa Rosa i l'Eixample podran reclamar a Iberdrola

Des d'Iberdrola confirmen que demà dijous 11 d’abril se seguiran realitzant reparacions per poder acabar els treballs de substitució de les línies.

Al llarg d'aquesta setmana s'han produït en Alcoi dues avaries en la línia de tensió que han afectat majoritàriament als barris de Santa Rosa i Eixample. L'Ajuntament ha anunciat que presentarà una reclamació a la companyia responsable de la línia, Iberdrola, per les repercussions de les fallides. També recorden que els veïns i veïnes afectades poden presentar les seues reclamacions, contactant amb l’Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor (OMIC) si ho cregueren necessari.

Les avaries a la línia de mitja tensió han tingut lloc a l'altura dels carrers Mestre Espí i Pintor Cabrera. L’Ajuntament presentarà una reclamació a la companyia per les repercussions que aquestes fallides han produït en l’enllumenat públic. 

Per part de la companyia Iberdrola, s’ha informat als tècnics municipals que s’ha treballat amb continuïtat per a realitzar les reparacions necessàries tant en horari nocturn com diürn, procurant restaurar el subministrament, i que demà dijous 11 d’abril se seguiran realitzant reparacions per poder acabar els treballs de substitució de les línies.