El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els afectats per coronavirus no han de separar els residus

El regidor de transició ecològica, Jordi Silvestre, explica en aquest vídeo com s'ha d'arreplegar la brossa en una casa on tinguem un afectat.

Des de l'Ajuntament informen que les persones afectades per coronavirus no han de separar els residus, sinó depositar totes les deixalles, juntament amb els guants que s'utilitzen, en una única bossa que s'ha de nugar bé, i després en una segona bossa. Aquesta bossa doble s'ha de clavar en la de la resta de residus de la casa, i que anirà en el contenidor de resta, el gris.

Els no afectats han de continuar tractant els residus de casa com sempre, i seguir els horaris establertsEs recomana tirar la brossa cada dos dies i es demana a la ciutadania que cap bossa quede fora dels contenidors.