El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els ajuntaments reivindiquen la creació d'una Via Verda en el tradicional recorregut de l'antiga línia ferroviaria Alcoi-Gandia

L’ajuntament de Muro participe en la ruta XV a peu al Barranc de l’infern / Ajunt. Muro
S'han sumat a aquesta iniciativa els alcaldes d’Alcoi, L'Orxa, Muro i Gandia.

L’Ajuntament de Muro ha participat en la ja tradicional Ruta a peu al barranc de l’infern en la seua quinzena edició, on també han estat presents els alcaldes d’Alcoi, L'Orxa i Gandia i han aprofitat per reivindicar la creació d'una Via Verda en el tradicional recorregut de l'antiga línia ferroviaria.

L’alcaldessa de Muro Jacquelin Cerdà Garcia, al costat del Regidor de Medi Ambient i Noves tecnologies Eli Pérez i alcaldes d'Alcoi, L'Orxa i Gandia han participat en la XV Ruta a peu al barranc de l’infern en el seu 125 aniversari.

La marxa s’ha iniciat a les 8.45 h. des de l’antiga estació del tren Alcoi-Gandia a L’Orxa, arribant fins a la cantera Reprimala de Villalonga, per a rememorar l'antic tren que feia la Ruta Alcoi- Gandia, i a banda han reivindicat la creació d’una Via Verda amb la corresponent inversió en el tradicional recorregut d'aquesta via ferroviaria.

Gràcies a l’organització de l’Associació Tren Alcoi- Gandia, Tren dels Anglesos, amb la col·laboració dels Ajuntaments i altres entitats, ha sigut possible aquesta jornada amb una assistència de centenars de persones.

En finalitzar, s’han realitzat uns parlaments a càrrec dels Alcaldes d’Alcoi, Muro, L’Orxa i Gandia, i també s’han celebrat les actuacions de les Muixerangues ‘La Torrentina’ de la Safor, i la ‘Penyeta Blanca’ de Cocentaina, acompanyats dels grups de dolçainers i tabaleters ‘la Xafigà’ de Muro, ‘Mal Passet’ de Cocentaina, ‘Fa Ressol’ d’Ador i ‘la Safor’ de Gandia. A banda Ina Martí ha presentat el seu nou disc ‘Així’.