El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Els ajuntaments reivindiquen la creació d'una Via Verda en el tradicional recorregut de l'antiga línia ferroviaria Alcoi-Gandia

L’ajuntament de Muro participe en la ruta XV a peu al Barranc de l’infern / Ajunt. Muro
S'han sumat a aquesta iniciativa els alcaldes d’Alcoi, L'Orxa, Muro i Gandia.

L’Ajuntament de Muro ha participat en la ja tradicional Ruta a peu al barranc de l’infern en la seua quinzena edició, on també han estat presents els alcaldes d’Alcoi, L'Orxa i Gandia i han aprofitat per reivindicar la creació d'una Via Verda en el tradicional recorregut de l'antiga línia ferroviaria.

L’alcaldessa de Muro Jacquelin Cerdà Garcia, al costat del Regidor de Medi Ambient i Noves tecnologies Eli Pérez i alcaldes d'Alcoi, L'Orxa i Gandia han participat en la XV Ruta a peu al barranc de l’infern en el seu 125 aniversari.

La marxa s’ha iniciat a les 8.45 h. des de l’antiga estació del tren Alcoi-Gandia a L’Orxa, arribant fins a la cantera Reprimala de Villalonga, per a rememorar l'antic tren que feia la Ruta Alcoi- Gandia, i a banda han reivindicat la creació d’una Via Verda amb la corresponent inversió en el tradicional recorregut d'aquesta via ferroviaria.

Gràcies a l’organització de l’Associació Tren Alcoi- Gandia, Tren dels Anglesos, amb la col·laboració dels Ajuntaments i altres entitats, ha sigut possible aquesta jornada amb una assistència de centenars de persones.

En finalitzar, s’han realitzat uns parlaments a càrrec dels Alcaldes d’Alcoi, Muro, L’Orxa i Gandia, i també s’han celebrat les actuacions de les Muixerangues ‘La Torrentina’ de la Safor, i la ‘Penyeta Blanca’ de Cocentaina, acompanyats dels grups de dolçainers i tabaleters ‘la Xafigà’ de Muro, ‘Mal Passet’ de Cocentaina, ‘Fa Ressol’ d’Ador i ‘la Safor’ de Gandia. A banda Ina Martí ha presentat el seu nou disc ‘Així’.