El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alcoians Carlos Galera i Yago Casanova, preparats per al Campionat Nacional de BMX

  • El Campionat Nacional de BMX tindrà lloc el proper 16 i 17 d’octubre en Granada. En representació de la Comunitat Valenciana competiran 10 pilots, dos dels quals són alcoians: Carlos Galera, en la categoria junior, i Yago Casanova, en la infantil

El BMX recull de nou als millors ciclistes de la modalitat d’àmbit nacional en el Campionat d’Espanya. En aquesta competició participen les seleccions autonòmiques de BMX de tota Espanya i la Selecció de la Comunitat Valenciana, representada pel seleccionador alcoià Nico Parres, és una d’elles.

Nico Parres, entrenador i seleccionador autonòmic de BMX de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, ha seleccionat per primera vegada als pilots per a competir en la competició d’àmbit nacional. Parres ha seleccionat a 10 esportistes autonòmics per a representar a la comunitat en el campionat, dos dels quals són alcoians: Yago Casanova i Carlos Galera.

Carlos Galera, pilot de díhuit anys, va començar a practicar BMX als 10 anys. Galera ha guanyat diversos campionats nacionals i ha competit últimament en copes internacionals en França i Itàlia.

Per la seua banda, Yago Casanova, de catorze anys, ja ha participat en campionats de nivell nacional i autonòmic i en campionats de la Comunitat Valenciana i Copes d'Espanya, i debuta per primera vegada en el Campionat Nacional.

ARAMULTIMÈDIA ha parlat en els pilots i amb el seleccionador autonòmic. Tot en el vídeo.