El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alcoians comencen a gaudir de les activitats de «Viu l'estiu»

Entre les activitats proposades per l'Ajuntament d'Alcoi en el programa «Viu l'estiu» d'aquest 2019 estan les nits de «Música + Piscina» a la piscina municipal José Trenzano. Tot al vídeo.

El grup alcoià Joe Pask ha inaugurat els cicles de «Música + Piscina» a la piscina municipal José Trenzano d'Alcoi. Aquest cicle de música està inclòs en el programa de «Viu l'estiu» que ha proposat l'Ajuntament d'Alcoi per a la temporada estiuenca d'enguany.

Aquest concert ha sigut el primer de quatre (un cada dos caps de setmana) que es duran a terme de 21 h a 1 h de la matinada on majors de 14 anys i menors acompanyats d'adults podran gaudir de música en directe i banys nocturns. A més, el bar de la piscina en mantindrà obert per oferir sopars als banyistes. Els preus seran els habituals i es podrà fer ús d'abonaments de bany i passes de temporada.

Cal recordar que enguany és la primera vegada que en les activitats proposades per l'Ajuntament participa l'IVAM CADA. Pots consultar totes les activitats ací o a la pàgina web de TicketAlcoi, de moment pots gaudir del vídeo que ARAMULTIMÈDIA ha gravat del concert de Joe Pask amb opinions dels alcoians.