El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alcoians Jordi Ortiz i Sara Mejías consoliden llocs en Joves Socialistes del País Valencià

Jordi Ortiz consolida la seua posició en Joves Socialistes del País Valencià
Els canvis s'han produït en el 12é congrés nacional dels joves socialistes valencians

Jordi Ortiz és el nou secretari d'estratègia, anàlisi, idees i programes de la secció jove dels socialistes valencians. I Sara Mejías ha estat triada membre del Comité Nacional de Garanties Estatutàries i revisora de comptes, "com a homenatge per la seua dedicació a l'organització valenciana" expliquen des del PSOE alcoià.

Jordi Ortiz es mostra agraït pel nomenament i la responsabilitat que suposa, i diu que "som l'organització juvenil valenciana més forta. Hem de seguir sent-ho. Treballarem per un projecte socialdemòcrata fort. Volem que els joves s'il·lusionen amb el govern de Ximo Puig i els nombrosos alcaldes i alcaldesses. Treballarem fer oferir a la societat un programa ple d'idees amb força".

Aquests nomenaments i canvis s'han produït aquest passat cap de setmana del 17 al 19 de novembre, en la celebració del 12é congrés nacional del JSPV (Joves Socialistes) a l'Horta Nord, i sota el lema 'Ací i Ara, Revolució Generacional'. En aquest congrés s'ha triat Fran López, alcalde de Rafelbunyol, com a nou secretari general, en substitució de José Muñoz. Per cert que Muñoz, en el seu discurs d'acomiadament, va voler fer un apunt per a recordar a l'alcoià Marcos Muñoz Trelis, que moria l'any 2013, i del qual va dir que "va treballar molt per Joves Socialistes i pels nostres valors".