El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alcoians també es busquen la vida per a celebrar la Glòria infantil

Juan Abad Llopis, dels Alcodians, i Miguel Mirón Albero, dels Creuats, han protgonitzat un dolç i emocinant diàleg.

Aquest diumenge s'hauria d'haver celebrat la Glòria infantil en Alcoi, però la Pandèmia ha arruïnat un dels actes molt esperats de tot l'any. Com no podia ser d'una altra manera, els alcoians s'han buscat la vida i l'han viscuda en les seues mateixes cases.

Iniciatives de tots els colors, com sempre. Alguns festers han promogut rebre el dia amb 'traje'; una indumentària molt habitual en les glòries. Altres han posat música i han 'format' a les terrasses.

Però els més originals, sense dubte, han estat els sergentets, que pertanyen als Alcodians i els Creuats. S'han unit virtualment i han arrancat la gloria des de sa casa.

Amb un diàleg molt dolç, Juan Abad Llopis, dels Alcodians, i Miguel Mirón Albero, dels Creuats, s'han recordat de tots els xiquets festers i de tot el món de la Festa. De pas, han insistit que cal quedar-se en casa.


Per la seua banda, la Societat Musical l'Orquesteta ens ha regalat en concert virtual amb el pasdoble moro, 'Un Moble més', de Julio Laporta Hellín. Una peça habitual en las Glòrias i que han dedicat als glorierets.