El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alcoians Carlos Pastor i Borja Espert se sumen a l’estructura del PP de la Comunitat Valenciana

Borja Espert / PP

Carlos Pastor i Borja Espert se sumen a Quique Ruiz, Fernando Pastor i Rafa Miró. 

Fins ara Rafa Miró, Fernando Pastor i Quique Ruiz han format part de la directiva regional del PP. Ara se sumen Carlos Pastor a la secretaria d'Ocupació i Borja Espert la secretaria de Web i xarxes socials.

Alcoi tindrà major representació al PP de la Comunitat Valenciana amb 5 membres. Els últims en unir-se a l’estructura del PP a escala autonòmica són Carlos Pastor i Borja Espert, secretari d’Ocupació i secretari de web i xares, respectivament.

Formaran part també de la junta directiva regional, de la qual són membres nats el president del PP d'Alcoi, Rafael Miró, el diputat autonòmic Fernando Pastor i el portaveu a l'Ajuntament, Enrique Ruiz. Cal recordar que l’estructura del partit ha estat definida durant el XV Congrés Regional dels populars valencians, que va avalar el lideratge del nou president regional, Carlos Mazón.


L’objectiu del PP és recuperar el govern a la Comunitat Valenciana i com a conseqüència, a “prendre el pols a l'actual situació i possibilitar que la regió valenciana torne a ser pròspera”, segons afirmen els conservadors en un comunicat.


Carlos Mazón ha confiat en Carlos Pastor i Borja Espert per l'experiència de tots dos en cadascuna de les matèries. Carlos Pastor és llicenciat en Dret per la Universitat d'Alacant. Tècnic Administració General de la Generalitat. Actualment Tècnic Jurídic en la Conselleria de Política territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Molt implicat en l'àmbit de la Festa de Moros i Cristians, Pastor va ser secretari d'Organització provincial de Noves Generacions en la dècada dels 90.

 


Borja Espert és Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, actualment treballant en el Grup Parlamentari Popular en Les Corts Valencianes com a tècnic Parlamentari. És, a més, Sotssecretari d'Organització de NNGG Comunitat Valenciana.