El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de 3r i 4a de Primària d'Alcoi poden participa en la 16a edició del Concurs Digital Infantil d'Aqualia

Els alumnes de 3r i 4a de Primària d'Alcoi poden participa en la 16a edició del Concurs Digital Infantil d'Aqualia
Aquest any el concurs té com a lema 'El viatge imaginari de l'aigua des de la naturalesa fins a la teua casa'

La 16a edició del Concurs Digital Infantil d'Aqualia, sota el lema, 'El viatge imaginari de l'aigua des de la naturalesa fins a la teua casa' ja està ací i poden participar tots els alumnes de 3r i 4a de Primària d'Alcoi. Poden presentar les seues propostes fins al 27 d'abril.

Aqualia presenta la 16a Edició del seu Concurs Digital Infantil sota el lema 'El viatge imaginari de l'aigua des de la naturalesa fins a la teua casa', en el qual poden participar tots els alumnes de 3r i 4a de Primària d'Alcoi.

La finalitat d'aquest concurs, és conscienciar als xiquets de la importància del treball que hi ha darrere d'un gest tan senzill com obrir l'aixeta, de com arriba de la naturalesa a les seues cases.

Aquest any, els xiquets tenen total llibertat perquè dibuixen com és el seu entorn gràcies a l'aigua potable que arriba a les seues cases, parcs, ciutats… i així ells mateixos veuran la importància de disposar d'aigua en qualitat i quantitat que no és gairebé una tasca fàcil.

Aquest concurs també es du a terme a Portugal, Itàlia i República Txeca, països en els quals Aqualia està present gestionant el cicle integral de l'aigua en diversos municipis i territoris.

La data màxima per a presentar els seus dissenys és el 27 d'abril. Una vegada tots recollits, es valorarà especialment aquells dibuixos que millor mostren com l'aigua arriba de la naturalesa a les llars i s'usa de forma responsable.

Els guardonats rebran diversos premis depenent la categoria. En total hi haurà 10 premis individuals, 10 Tablet Samsung 7, una per a cada xiquet guanyador; 250 premis per als xiquets finalistes, consistents cadascun d'ells en una càmera de fotos aquàtica; i 1 premi col·lectiu per a un col·legi, consistent en una targeta d'1.000 € per a material educatiu

El nom dels guanyadors es difondrà, a partir del 16 de maig, a través de la web d'Aqualia (www.aqualia.com) en totes les oficines d'Aqualia i a través del compte de Twitter del certamen @ConcursoDMA.