El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de Carmelites completen l'Erasmus a França

Al llarg d'una setmana han anat a classe amb companys francesos, han treballat sobre les migracions, han fet turisme i han passat estades amb les famílies d'acollida.

Un grup d'alumnes de secundària de les Carmelites ha viatjat a França durant tota una setmana dins del programa Erasmus+ del centre. Ja es va celebrar una primera fase en què alumnes francesos i estonians vingueren a Alcoi, i ara s'ha fet la visita de tornada.Al llarg d'una setmana han fet moltes coses que es poden vore en el diari que ha publicat el centre cada dia. Han fet activitats en l'institut francés on han treballat sobre les migracions. També han fet turisme i han visitat la Cité Mediévale i Montpelier. Fins i tot han hagut d'adaptar-se a l'actualitat, amb una vaga nacional en França contra la reforma de les pensions que els ha obligat a canviar els plans algun dia. Els joves també han passat temps amb les seues famílies d'acollida franceses.


Conclou així esta edició de l'Erasmus+ de Carmelites que han fet amb alumnes de França i Estònia. "Una experiència fantàstica on hem aprés molts aspectes lingüístics, socials i culturals dels dos països", diuen des del centre.