El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de la promoció 2015-2019 de la UPV es graduen

L'acte es va poder seguir en directe gràcies a la retransmissió per televisió de la mà de TVA i per YouTube on encara està disponible per a qui vulga gaudir de la gala.

Ahir va tindre lloc l'acte de graduació dels alumnes de la UPV al Pavelló Esportiu de l'Edifici Georgina Blanes. La cerimònia va ser presentada pel guionista alcoià Jorge Hinojosa, i amenitzada per l'Agrupació Musical i el Coro Sènior de l'EPSA.

Al voltant de 340 alumnes (entre graus i màsters) es van graduar ahir al Campus d'Alcoi de la UPV en una emotiva gal·la presentada pel guionista alcoià Jorge Hinojosa, i amenitzada per l'Agrupació Musical i el Coro Sènior de l'EPSA.

A banda de les autoritats que varen presenciar l'acte com Directiva del campus, representants de l'Ajuntament d'Alcoi i de diferents institucions de la ciutat; els alumnes van estar acompanyats pels seus familiars. A més, com a novetat, la cerimònia es va retransmetre per Facebook Live, TVA i per les altres televisions de l'Espai Audiovisual de Proximitat (ESAP).

ARAMULTIMÈDIA et porta unes imatges d'alguns moments de la gala.