El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de l'Andreu Sempere i els Salesians 'del centre', que estudien també al Conservatori d'Alcoi, podran ara compatibilitzar horaris

Jaume Sanjuan, Alberto Belda, Juan Antonio Recuerda i Jesús Martínez presenten el Pla / R. Lledó
L'objectiu és que alumnes i famílies d'altres centres educatius d'Alcoi i comarca se sumen a aquest Pla de Conselleria

El Conservatori de Música i Dansa 'Joan Cantó' d'Alcoi, juntament amb Salesians Sant Vicent Ferrer i l'IES Andreu Sempere, es beneficiaran del Pla de Coordinació d'horaris. Aquest té la finalitat que els alumnes d'ambdós centres no facen tantes hores, ja que alguns d'ells "han d'estudiar 13 hores més a la setmana" que la resta d'alumnat que no acudeix al Conservatori, segons ha destacat el seu director, Juan Antonio Recuerda. El regidor d'Educació, Alberto Belda, assegura que el pla "donarà facilitats i avantatges als alumnes".

Aquest Pla funciona de la següent manera: durant les primeres hores dels matins de dilluns i dimecres, tant els Salesians com l'Andreu Sempere impartiran les assignatures troncals. Així els alumnes que acudeixen també al conservatori poden acudir a formar-se musicalment en la segona part del matí. L'objectiu és no 'carregar' als alumnes en els seus estudis i tindre eixes dues vesprades lliures.

A banda dels centres educatius d'Alcoi, aquest Pla també està pensat per als alumnes que estudien a distints centres de les nostres comarques i moltes vegades, per horari, no arriben a les seues classes al 'Joan Cantó'.

A la presentació d'aquest nou Pla de Coordinació d'Horaris han estat presents els directors de l'IES Andreu Sempere i Salesians Sant Vicent Ferrer, Jesús Martínez i Jaume Sanjuan, respectivament. Ambdós han estat "satisfets" perquè Conselleria haja acceptat aquest pla de coordinació. Martínez ha recordat que "els beneficiats són les famílies i els alumnes". Per la seua banda, Sanjuan ha destacat que "aquest projecte s'ha fet d'acord a la realitat de la ciutat, que té cada vegada més músics".