El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de l'EASD omplin de colors un dels murs de les Carmelites

Des de 2n d'Il·lustració Aplicada al Producte han treballat en classe els dibuixos que reflecteixen els valors de les Carmelites, i l'han pintat en el mur en tan sols dos dies.

El pati del col·legi de les Carmelites llueix una nova imatge alegre i acolorida gràcies al treball dels estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi. Una d'eixes col·laboracions profitoses i amb resultats que es poden gaudir.

Els alumnes de 2n d'Il·lustració Aplicada han treballat en classe el projecte, ideant les diferents imatges que compondrien el mural, basant-se en els valors de les Carmelites Vedruna: "el color, la força de les il·lustracions i el dinamisme de la seua onírica composició tracten temes pels quals aposta aquest centre educatiu; com ara el foment a la lectura, la inclusió i la lluita per fer realitat els somnis de l’alumnat més menut", expliquen des de l'EASD.

I després, l'han pintat al col·legi, en tan sols dos dies i de manera molt professional. A més, el projecte ha atret altres alumnes, com els de Gràfica Publicitària que han fet un vídeo de l'execució del mural i que és el que encapçala esta notícia.

Des de l'EASD estan molts satisfets del resultat i agraeixen la bona predisposició del col·legi Carmelites.El mural s'ha fet gràcies a l'aportació artística de Sara Jiménez, Lucas Urios, Isabel Corbalán, Vero Pastor, Jose Carmona, Jose Blasco, Carolina Castelló, Cristian Galvañ, Silvia Albero, Miguel Ángel Buenache, Pau Perona i Alba Pérez.