El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de l’IES Pare Vitòria presenten els seus curtmetratges amb playmobils

Alumnes presentant el seu curt / AM

Per complir amb les mesures de seguretat necessàries l’IES Pare Vitòria ha emés en directe l'acte des de la seua pàgina de facebook per poder mostrar el treball dels xavals. 

Una de les activitats de la setmana cultural organitzada per l’IES Pare Vitòria d’Alcoi, ha sigut un concurs de curtmetratges dirigits per alumnes i protagonitzats amb els mítics joguets de playmobil.

Des del departament de castellà del centre l’alumnat ha estat treballant “Dràcula” i per gaudir a la volta que aprendre s’ha creat un concurs de curtmetratges amb diferents escenes de la novel·la. Aquest dimecres 10 de febrer al saló d’actes tots els alumnes han estrenat les seues peces audiovisuals. 

Stop motion, fils transparents, ketchup i tota mena de trucs visuals per representar amb playmobils l’obra de Bram Stoker. Els estudiants han demostrat que són fills de l'època en què viuen, ni gravar amb el mòbil ni el llenguatge audiovisual és un problema per a ells, és més, els resulta del més natural. Alguns “directors” han confessat que han tingut alguns problemes tècnics, però que ho han pogut solucionar a temps per al concurs.

Aquesta activitat és sols una de les moltes que l’institut ha preparat per a aquesta setmana cultural, del 8 al 12 de febrer. El divendres ARAMULTIMÈDIA tornarà al centre per presenciar i gravar el concurs de rap en valencià, no podem esperar a veure amb què ens sorprén l’alumnat.