El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes de Salesians Sant Vicent Ferrer treballen amb els Beatles destreses musicals i el vocabulari en anglès

El projecte vol concloure amb un concert de cançons del grup.

L'alumnat de primària ha estat treballant mitjançant les cançons del mític grup The Beatles vocabulari en anglés i música. El projecte ha consistit també en crear vinils amb les lletres de les cançons amb els que han creat una exposició al hall. També han realiltzat vídeos de 30 segons en format TikTok.

El projecte està impartit de forma conjunta a l’assignatura d’anglès i de música als cursos de primària. Els alumnes van començar escoltant les cançons del mític grup The Beatles a música i al mateix temps treballant les lletres de les cançons com exercicis per escoltar en anglès.

Sisè de primària va treballar amb les ‘estribillos’ de les cançons per grups, amb l’objectiu de traduir al castellà. L’activitat ha consistit en crear uns ‘vinils’ on han deixat escrites les lletres de les cançons. Els seus treballs han servit per fer una exposició amb les cançons més importants del grup.

A més van crear uns vídeos de 30 segons en format TikTok, però sense utilitzar la ferramenta al ser menors d’edat. L’alumnat ha mostrat en este projecte la seua creativitat perquè han hagut d’explicar les lletres de les cançons amb moviments, fulls, etc.

Per posar el punt i final a este projecte, estan preparant un concert amb el que busquen comptar amb gent externa al centre educatiu.