El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes del CIP FP Batoi, Borja Mateu i Lorena Vicens, aconsegueixen un contracte de treball en el Círculo Industrial d'Alcoi

Guanyadors / CIP FP Batoi
Han sigut els guanyadors del I Concurs gastronòmic organitzat amb la nova gerència del Círculo

El Saló Rotonda del Círculo Industrial ha acollit la final del I Concurs Gastronòmic organitzat pel CIP FP Batoi i la nova gerència del Círculo, que començarà la seua tasca l'1 de setembre. En la final del concurs hi han participat 3 estudiants del Cicle Mitjà de Serveis en Restauració i 12 del Cicle Mitjà de Cuina i Gastronomia

El Saló Rotonda del Círculo Industrial ha acollit la final del I Concurs Gastronòmic organitzat pel CIP FP Batoi i la nova gerència del Círculo, que començarà la seua tasca l'1 de setembre. En la final del concurs hi han participat 3 estudiants del Cicle Mitjà de Serveis en Restauració i 12 del Cicle Mitjà de Cuina i Gastronomia.

L'objectiu del concurs ha sigut premiar el bon fer en la restauració dels estudiants del centre de Batoi. Borja Mateu ha guanyat en Cuina i Gastronomia, mentre que Lorena Vicens ho ha fet en la modalitat de Serveis en Restauració.

Els guanyadors han tingut com a premi un contracte de feina per treballar juntament amb el nou equip de cuina del Círculo Industrial. Els guanyadors en cadascuna de les categories ha obtingut un contracte de 6 mesos durant els cap de setmana perquè ho puguen compatibilitzar amb els seus estudis. A més, l'entrant i el còctel guanyadors formaran part de la carta del seu restaurant a partir de setembre.

El jurat ha estat format per la regidora de Turisme, Lorena Zamorano; Natalia Besó, Cap del Departament d'Hostaleria i Turisme del CIP FP Batoi; Ramón Climent, exdirector d'El Nostre i president de l'Associació de la Premsa Comarcal; Mauro Pérez, xef executiu del nou equip de cuina del Círculo Industrial; el restaurador alcoià Víctor Terol; i un representant del Círculo.

Lorena Zamorano ha destacat que "el turisme cada vegada està més desenvolupat a Alcoi" i que "en el Llevant Interior enganxem al turista pel paladar", en referència al turisme gastronòmic i d'experiències.