El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes del CIP FP Batoi es preparen per a l'Erasmus+ d'aquest curs

Recorda que pots seguir tota la informació del CIP FP Batoi en els seus perfils de FacebookTwitter i Instagram.

Irlanda, França, Malta, Itàlia o Estònia són alguns dels països als quals estudiants del CIP FP Batoi aniran d'Erasmus+ aquest curs. Des del centre també destaquen les beques de mobilitat destinades al professorat. Tot al vídeo.

El CIP FP Batoi, centre que més alumnes envien a l'estranger amb el programa Erasmus+, enviarà enguany més de 40 estudiants dels diferents cicles d'FP. Entre les destinacions estan Dublín, Roma, Estònia o Angouleme, en França, d'on també el centre ha acollit a alumnes durant el curs escolar.

José María Guarinos i Isabel Sáez, vicedirector del centre i coordinadora d'Erasmus+ d'FP de Grau Superior respectivament, han comentat les diferències entre les beques destinades a FP de Grau Mitjà i a FP de Grau Superior. A més, han destacat les beques de mobilitat destinades al professorat, les quals cada any sol·liciten més i més docents.

ARAMULTIMÈDIA ha estat al CIP FP Batoi coneixent tots els detalls i ha parlat amb els alumnes per saber com estan portant tots els tràmits i els nervis previs al període de pràctiques a l'estranger. Tot al vídeo.

 

Recorda que pots seguir tota la informació del CIP FP Batoi en els seus perfils de FacebookTwitter i Instagram.