El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els alumnes del Màster DISMOLD del Campus d'Alcoi ho tenen més fàcil per pernoctar

Conveni entre el Col.legi Major Ovidi Montllor i DISMOLD / UPV
Conveni amb el Col·legi Major Ovidi Montllor

Els alumnes podran passar el cap de setmana per 20 euros per nit amb desdejuni inclòs. També es pot reservar el sopar i el preu s'incrementaria en 6 euros. Cal recordar que el termini per matricular-se en el màster està obert fins al 3 de setembre al mail dismold@upv.es

Alumnes de Madrid, València, Pamplona o Alacant cursen el Màster en Disseny de Peces i Motles per a injecció de Plàstic (DISMOLD) del Campus d'Alcoi de la UPV. Per facilitar la pernoctació durant el cap de setmana, s'ha signat un conveni amb el Col·legi Major Ovidi Montllor. Els alumnes podran passar el cap de setmana per 20 euros per nit amb desdejuni inclòs. També es pot reservar el sopar i el preu s'incrementaria en 6 euros.

Cal recordar que el termini per matricular-se en el màster està obert fins al 3 de setembre al mail dismold@upv.es. Aquest màster pot cursar-se presencialment o de forma online al 100% amb el sistema Policonecta. Per assistir de forma presencial, els alumnes han d'acudir divendres de vesprada o dissabte al matí. És per aquest motiu la utilitat del conveni amb la residència d'estudiants.

Aquest Màster en Disseny de Peces i Motles per a Injecció de Plàstic, forma futurs professionals per a cobrir un dels perfils amb més demanda en l'actualitat, constatat per un estudi de descripció de llocs segons les necessitats del sector de l'automoció realitzat pel Clúster AVIA: es tracta de l'enginyer de producte especialitzat en disseny de motles.

Segons indica el Campus d'Alcoi, aquesta formació sol triar-se com a especialització, reciclatge de coneixements o complement al grau. Per açò, reben alumnes que ja es troben en actiu o estudiants d'últim curs que volen aprofitar l'últim any per a acabar amb el grau i amb el màster, realitzant un mateix projecte per a tots dos i aconseguint així un element diferenciador per a accedir al mercat laboral.