El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Els alumnes del Tomás Llácer d'Alcoi, guanyadors d'un dels premis de literatura en valencià Sambori

Els alumnes del Tomás Llácer en l'acte de lliurament del premi a la UMH. FOTO: ©PRATS i CAMPS.
S'han alçat amb el primer premi en modalitat col·lectiva dins l'apartat Necessitats Educatives Especials

'De Nador a la fi del món' és el títol del conte que els ha fet guanyar el primer premi de la modalitat de treballs col·lectius dins l'apartat de Necessitats Educatives Especials. I els guanyadors són els alumnes del cicle de secundària del centre, sota la coordinació de la professora Mariola Llorens i Vidal. Els alumnes reberen el premi en una gala celebrada a la Universitat Miguel Hernández d'Elx. 

'De Nador a la fi del món' és el títol del conte que els ha fet guanyar el primer premi de la modalitat de treballs col·lectius dins l'apartat de Necessitats Educatives Especials. I els guanyadors són els alumnes del cicle de secundària del centre, sota la coordinació de la professora Mariola Llorens i Vidal. Els alumnes reberen el premi en una gala celebrada a la Universitat Miguel Hernández d'Elx.