El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Asturians inicien una campanya de recollida de Farina, Sucre i Arròs

Javier Lerma, Sergent Cristià, ja ha participat / Filà Asturians

L'horari per depositar els aliments a la Filà és "qualsevol divendres des de les 19:30 h o en qualsevol dels 'ensaios' o esdeveniments programats fins al dissabte 21 de desembre".

La Filà Asturians ha iniciat una campanya solidària pensant en les dates del Nadal. Fins al dissabte 21 de desembre es pot col·laborar en aquesta acció que s'ha realitzat conjuntament amb l'Economat de Càritas. Tots els aliments recaptats aniran a l'economat. Els aliments que arrepleguen els asturians són Farina, Sucre i Arròs.

L'horari per depositar els aliments a la Filà és "qualsevol divendres des de les 19:30 h o en qualsevol dels 'ensaios' o esdeveniments programats fins al dissabte 21 de desembre". A la campanya pot participar tothom. De fet, ja han participat els sergents David Antolí i Javier Lerma, o l'Escola Infantil Els Patufets, com es pot veure a la pàgina de Facebook de la Filà.


Cal destacar que aquesta campanya naix amb l'objectiu que totes les famílies alcoianes tinguen l'oportunitat de gaudir d'aquestes dates i que les celebracions no es vegen trastocades per la manca d'aliments.