El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els atletes del CAVA Ontinyent reprenen els entrenaments

Joel Gandia i Isabel Cháfer a la ruta de la Font de la Figuera
  • Isabel Cháfer i Joel Gandia aconsegueixen el segon i el sisè lloc, respectivament, en la Font de la Figuera del passat 28 d’agost.

El club d’atletisme d’Ontinyent amplia horaris i realitza millores per als atletes.

Amb l’inici del mes de setembre, l’escola  d’atletisme del CAVA Ontinyent-Stocklogistic reprén la seua activitat, tot i que l’escola no ha parat aquest estiu. Aquesta temporada el club celebrarà el 50 aniversari, i per aquest motiu, aquesta escola ha fet un gran esforç per donar una millor formació a tots els atletes.

Precisament alguns joves atletes de l’escola han participat en diverses proves populars en ruta al llarg de l’estiu. La última d’elles va ser a la Font de la Figuera, el passat dia 28 d’agost, on Isabel Cháfer aconseguia el segon lloc i Joel Gandia era sisè en categoria sub12.

Des del dia 1 ja es troben entrenant els atletes fins a la categoria sub12 (nascuts fins l’any 2012) i el proper dimecres dia 8 començaran els atletes de categoria sub10 (nascuts el 2013 i posteriors) fins els 5 anys.

Amb la nova temporada arriben canvis, i entre ells l’ampliació dels horaris de l’escola per tal d’aconseguir grups més reduïts i “donar així una millor atenció als atletes” expliquen des del CAVA. A més, 5 seran els entrenadors que es faran càrrec dels diferents grups i han invertit una important quantitat econòmica en material per a millorar els entrenaments dels atletes, expressen des del club.

Per a poder formar part de l’escola cal posar- se en contacte amb el telèfon 671750830 i la informació es pot trobar a la web http://clubatletismevalldalbaida.blogspot.com, o al Facebook, Instagram i Twitter del perfil CAVAOntinyent.