El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Ballets de Moros i Cristians tornen a lluir als carrers d’Alcoi en “Ballets en la Festa”

Ballet Gawazi amb la seua coreografia "Nazarita"
  • “Ballets en la Festa” és un esdeveniment que organitza la Filà Cordon des de 2019. Enguany ha sigut a benefici de d'AECC i SOLC.

Les festes de Moros i Cristians estan a la vora i, com és de costum, l'agenda festera del mes d'abril està plena.

La jornada del dissabte 2 d'abril va estar repleta d'actes festers: Ruta de Tapes organitzat per l'Associació Samarita, entraetes i, a la vesprada, l'actuació d'un dels elements més importants de les festes: els Ballets.

Un total de 13 grups de Ballets de Festes van desfilar en la Plaça de Ferrándiz i Carbonell amb coreografies que ja havien estrenat en diferents càrrecs de les nostres festes.

La Plaça Ferrándiz i Carbonell va gaudir de les coreografies de: Ballet Gawazi, Danses Al-Azraq, Ballet Ana Botella, Ballet Mapi Moltó, Ballet Inma Cortés, Mónica Talens, Ballet Virginia Bolufer, Ballet Carmina Nadal, Ballet Begoña Bravo, Ballet Noel Barroso, Ballet Alicia Montava, Ballet Elit i A3 Dansa.

“Ballets en la Festa” és un esdeveniment que organitza la Filà Cordon des de 2019. Enguany ha sigut a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i SOLC i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Alcoi i el campus de la Universitat Politècnica de València d’Alcoi.