El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Bequeteros de Cocentaina desfilaran per Madrid amb motiu de FITUR 2018

També es donarà difusió de la Fira de Tots Sants

Un dels objectius d'aquesta presència és fer força perquè la Fira de Tots Sants siga declarada d'Interés Turístic Internacional. Altre dels atractius que Cocentaina porta a l'esdeveniment turístic és la presència dels seus Moros i Cristians en la desfilada que es fa cada any a la Plaça de Callao, en el centre de la capital d'Espanya el dissabte 20 de gener

Cocentaina estarà present a FITUR 2018, la fira turística més important d'Espanya que se celebra a Madrid del 17 al 21 de gener. Un dels objectius d'aquesta presència és fer força perquè la Fira de Tots Sants siga declarada d'Interés Turístic Internacional. Aquesta presentació de la fira se celebrarà el divendres 19 de gener.

Altre dels atractius que Cocentaina porta a l'esdeveniment turístic és la presència dels seus Moros i Cristians en la desfilada que es fa cada any a la Plaça de Callao, en el centre de la capital d'Espanya el dissabte 20 de gener. Serán els Bequeteros els que exporten Cocentaina pels carrers de Madrid. A aquesta presentació assistiran l'alcaldessa, Mireia Estepa; la regidora de Fira, Mariona Carbonell; i el regidor de Turisme, Toni Hernández.

ARAMULTIMÈDIA també es desplaçarà a FITUR, però abans ha volgut conèixer totes aquestes propostes amb el regidor de Turisme. Tot al vídeo.