El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Bombers de la Muntanya ens sorprendran de nou en la Fira Modernista

  • Lorena Zamorano, regidora de Turisme afirma: "Els bombers sempre han sigut el “què passarà” i han donat sorpreses que han omplit de color la Fira”.

És evident que la Fira Modernista està en el seu compte enrere. Moltes activitats d’eixe cap de setmana ja han sigut presentades i algunes d’elles guarden moltes sorpreses, com la participació del Bomber de la Muntanya.

Tornen a la Fira Modernista uns dels clàssics d’aquesta cita turística: Els Bombers de Muntanya d’Alcoi. L’Associació de Bombers jubilats participa des de la segona edició i, enguany, no anava a ser menys.

Com sempre ho han fet, el grup no vol desvelar en què consistirà la seua participació. Lorena Zamorano, regidora de Turisme afirma: “la participació dels Bombers no està en el programa perquè si no, no seria sorpresa. Sempre han sigut el “què passarà” i han donat sorpreses que han omplit de color la Fira”.

José Rafael Torres, membre de l'entitat, ha avançat: “pot ser que no passe res o pot ser que alguna cosa es creme i que isquem els bombers per a fer el que siga precís, però ja arribarà el moment. Volem fer alguna cosa atractiva”.