El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els bombers són de pel·lícula. Comprova-ho al MUBOMA

L'exposició s'ha inaugurat aquest divendres 15 de desembre, i es pot visitar fins al 15 d'abril

Ja s'ha inaugurat l'exposició al MUBOMA, el Museu dels Bombers, sobre el treball i vida diària d'aquests herois, i que són de pel·lícula. Precisament eixa és l'excusa, el cine i els bombers, per a parlar del treball que fan. La mostra compta amb un total de 31 fotografies realitzades per Cristina Ferrández, i que relaten, com si fóra el guió d'una pel·lícula, el treball i esforç dels bombers. Per a l'exposició, la fotògrafa ha compartit un temps amb els bombers i diu que "la meua intenció era, des d'un principi, convertir-me en una espectadora dels esdeveniments. La qual cosa m'ha sorprés, en molts casos, no sols per la diversitat de responsabilitats que té aquest col·lectiu professional, sinó per trobar-me amb persones tan intel·ligents, resolutives, en constant formació (fins i tot els més veterans), i que fan gala cada dia d'una companyonia meravellós".

La mostra es completa amb cartells de pel·lícules on els bombers han tingut un paper rellevant, a més de la col·lecció de vehicles i ferramentes que hi ha al MUBOMA.

L'exposició s'ha inaugurat aquest divendres 15 de desembre, amb la presència de Jaume Lloret, diputat d'Emergències; Antonio Córdoba, sergent en cap del parc de La Muntanya; Vicente Baeza, inspector en cap del Consorci Provincial de Bombers; i J. Antonio Amérigo, també del Consorci Provincial. Es pot visitar al MUBOMA d'Alcoi fins al 15 d'abril del 2018.