El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els Bombers tindran a Alcoi una parcel·la per a pràctiques

El terreny cedit està a Cotes Altes.

La cessió es fa per "l'interés social i assistencial" de l'activitat. 

Està a la partida Cotes Altes i disposa de 88.500 metres quadrats i un edifici de 330 metres quadrats. L'espai permetrà als Bombers fer diferents pràctiques de rescat i recerca de persones.

El Butlletí Oficial de la Província d'aquest 11 de febrer publica la cessió gratuïta de terrenys al Consorci de Bombers per part de l'Ajuntament d'Alcoi. Els Bombers havien sol·licitat tindre una parcel·la a la ciutat on fer pràctiques "de rescat, recerca de persones, desenrunament i apuntalaments". I des del consistori han valorat "l'interés social i assistencial" per procedir a la cessió en un terreny de la partida de Cotes Altes.

Es tracta d'una parcel·la de quasi 89.000 metres quadrats a la part dreta de l'avinguda Tirant lo Blanc, i que arriba fins al llavador públic de la partida de Cotes Altes. Gran part del terreny, 88.500 metres quadrats, és rústic i d'ús agrari, amb quasi tot el terreny de secà o olivera, i vora 6.000 metres quadrats improductius. I també compta amb una edificació de 336 metres quadrats i de l'any 1900, d'ús residencial, i que consta de planta baixa i dos plantes superiors amb ús de magatzem.

En verd, el terreny cedit.

El terreny que se cedeix consta de dos finques privades i altra municipal, així que el BOP marca 10 dies a partir de demà perquè les persones que es consideren afectades presenten les reclamacions oportunes.