El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Els capitans de Bocairent 2020 volen mostrar el seu recolzament a tots els festers dels pobles amics d'Alcoi i Banyeres. Ànim"

Bocairent pot passar a la història per ser a única localitat de les comarques que celebrarà les Festes de Moros i Cristians de 2020. Els seus càrrecs han enviat un missatge als seus companys de la Comarca que no les poden dur a terme en aquests dies centrals d'abril com ara Alcoi o Banyeres.

Han remés via xarxes socials un muntatge en què donen ànims les festes d'Alcoi i Banyeres, que aquests dies haurien d'estar celebrant els seus Moros i Cristians. En la foto apareixen tots els càrrecs, amb distintius identificatius, barrets de moro i sabres moros. Cadascun d'ells llueix un escrit que mostren a la càmera i on es pot llegir: Els capitans de Bocairent 2020 volen mostrar el seu recolzament a tots els festers dels pobles amics d'Alcoi i Banyeres. Ànim.

Sense dubte un detall i un gest de solidaritat i suport molt important per a aquests pobles que honren a Sant Jordi entre el 22 i el 26 d'abril. Un missatge que ha arribat a la Festa alcoiana i a la banyeruda i en especial als càrrecs.

Bocairent podria ser l'única població de les comarques que ha pogut celebrar les seues festes, ja que tenen lloc per Sant Blai, a principis de febrer. Muro o Castalla han cancel.lat definitivament les festes, mentre que Alcoi i Banyeres les han deixat en suspens.