El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els capitans del derbi: 'Ha de ser una festa per al poble d'Ontinyent'

Iñaki Gandia i Alberto Soro, capitans del derbi
  • Derbi històric a les 18.30
  • Els protagonistes demanen que el partit siga una festa per al futbol ontinyentí

Tot preparat als camps de la Puríssima per acollir un derbi històric, inèdit a l'escenari de hui, i que pot deixar l'ascens a Lliga Preferent del grup 8 encara més clar o complicar-lo mínimament.

A diferència de la confrontació del Clariano, este té un valor afegir i serà la presència d'aficionats en les grades. Des de la FEBO s'ha agilitat al llarg de la setmana la venda d'entrades anticipades en diferents punts de la ciutat. I segons els números del club, al voltant de 300 entrades han estat adquirides pels aficionats d'un i d'altre equip . Cal deixar clar, que la FEBO sols permetrà un aforament que gira al voltant de 1000 persones la qual cosa fa pensar que s'omplirà el camp de futbol 11 de la Puríssima. També s'aconsella que la gent acudisca al camp de joc amb temps d'antelació per evitar embussos a l'entrada.

Una festa per a Ontinyent
Els protagonistes dels dos equips animen els aficionats a què acudisquen a la Puríssima i, com diu Iñaki Gandia, capità del Deportivo Ontinyent estem davant un 'partit molt bonic que ha de ser una festa per al poble. Està clar que hi haurà un resultat, però la gent ha de vindre a la Puríssima a gaudir amb independència de quin siga l'equip al qual animen'
Per la seua part, Alberto Osoro, el capi de l'Ontinyent 1931 CF, recalca les paraules de l'Iñaki i aposta per un derbi que es convertisca en una 'festa per al públic i que siga la ciutat d'Ontinyent l'única guanyadora'.
En un àmbit competitiu com és lògic, tots lluitaran per una victòria que els aprope als objectius. Iñaki Gandia sosté que 'en casa hem de fer-se fort i obtindré els tres punts' mentre que Osoro afegeix que els 'volem fer 15 de 15 i mantindré la ratxa'
Per tant, tot preparat per a un partit que romandrà en els annals de la història de tots dos clubs. A partir de les 18.30 Ontinyent serà un dels grans epicentres informatius del futbol Regional al territori valencià.