El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els càrrecs festers ja estan preparats per als Moros i Cristians d'Alcoi

El Teatre Calderón ha estat de gom a gom per presentar oficialment als alferes i capitans de la Trilogia Festera dels 25, 25 i 27 d'abril de 2020. ARAMULTIMÈDIA ofereix entrevistes dels càrrecs només acabar aquest acte emotiu i, a la vegada institucional.

El primer en presentar-se, amb les paraules del seu fill, ha estat Chimo Brotons. Conegut teixidor a Alcoi que en aquesta ocasió serà l'Alferes Cristià dels Creuats. "La favorita serà el 50% del càrrec", ha dit. L'altre alferes, el de la mitja lluna, és Rafa Aracil, de la Filà Ligeros. Ha estat presentat pel seu fill, també Rafa, i ha destacat els 35 anys de festa a l'esquena.


La presentació dels líders de cada bàndol també ha estat molt emocionant. El capità cristià dels Muntanyesos, Alfonso Moreno, ha estat presentat pel seu gran amic Jorge Miró. El boato i la història del càrrec representarà la història dels cristians contra els cristians. El capità cristià dels Cordoneros, Rafael Tortosa, és un conegut de la festa alcoiana per ser, entre altres càrrecs, ex president de l'ASJ. Ha estat presentat pel seu amic Alfredo Llorens.


La cloenda de l'esdeveniment l'han posada Juan José Olcina i Toni Francés, president de l'ASJ i alcalde, respectivament.