El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els carrers Torre de les Maçanes, Sor Elena Picurelli, La Cordeta i Casa Blanca d'Alcoi, tallats per obres

Obres a Sor Elena Picurelli / Ajuntament d'Alcoi

Les millores tenen l'objectiu d'eliminar el soroll que provoquen al passar per damunt els vehicles.

L’Ajuntament d’Alcoi està duent a terme una actuació per millorar els registres i les tapes del clavegueram dels carrers Torre de les Maçanes, Sor Elena Picurelli, La Cordeta i Casa Blanca per eliminar el soroll que provoquen al passar per damunt els vehicles.

Ja s'ha actuat en el carrer Torre de les Maçanes. Aquest carrer va quedar tallat al trànsit rodat, facilitant l’eixida als vehicles estacionats, així com l’entrada i eixida als diferents garatges. L’accés va ser per La Cordeta, passant a ser el dilluns 15 de març, Sor Elena Picurelli de doble sentit.


Aquest dimarts 16 de març, s’està actuant en Sor Elena Picurelli, carrer que ha quedat tallat al trànsit. El veïnat que tinga garatge pot accedir i eixir per Torre de les Maçanes que el dimarts és de doble sentit per aquests casos.


El dimecres 17 de març s’actuarà en el carrer La Cordeta i per tant estarà tallat al trànsit, finalment el dijous 18 les obres es faran en el carrer Casa Blanca i es tallarà aquest carrer, passant La Cordeta a tindre el sentit contrari, és a dir des de l’encreuament amb Casa Blanca cap a Sant Nicolau. Cal indicar que l’accés a tots els garatges es facilitarà i que s’ha avisat al veïnat de tots els carrers implicats.