El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els cartells que van aparéixer a l'IES Pare Vitòria contra el col·lectiu LGTBI+ també apareixen a un institut de Villena

Alguns dels cartells apareguts a Villena / Ponts d'Igualtat

A Villena, un professor, suposadament, va demanar unes alumnes que es llevaren una bandera del col·lectiu LGTBI, que duien penjada al coll.

El col·lectiu LGTBI+ d’Alcoi, Ponts d’Igualtat, ha mostrat el paral·lelisme que hi ha entre dues accions que s'han produït a Alcoi i Villena contra el col·lectiu. Es tracta de la pegada dels mateixos cartells fora dels instituts Pare Vitòria i Las Fuentes que atempten contra el feminisme, l'avortament i les persones LGTB.

Aitor Pla, president de Ponts d'Igualtat, demana que aquests dos casos s'investiguen. Un aspecte que més preocupa a Pla és que aquests fets es produïsquen al voltant dels centres educatius i hi haja menors afectats.

A Villena el cas és més greu. A banda de l'aparició d'aquests cartells, un professor, suposadament, va demanar unes alumnes que es llevaren una bandera del col·lectiu LGTBI, que duien penjada al coll. Així ho han denunciat a xarxes socials algunes de les estudiants. Des de Ponts d'Igualtat volen arribar "al fons de la qüestió" en aquest tema i demanen que, en cas que es demostrara que el professor estiguera implicat, es prenguen mesures.

Segons ha informat À Punt, "la inspecció educativa ha iniciat el tràmit perquè s’òbriga un expedient disciplinari a aquest docent de l’institut Las Fuentes de Villena".