El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els cicles de perruqueria i estètica del CIP FP Batoi mostren el seu potencial a la Plaça de Dins

Algunes de les models / R. Lledó
Desfilada de vestimenta i pentinats regionals i d'època

El que ha organitzat el CIP FP Batoi ha sigut molt més que una desfilada. A banda dels models i els treballs dels alumnes, dos grups de ball i una cantant hi han posat la música. La Plaça de Dins d'Alcoi s'ha convertit en una improvisada passarel·la en la que han desfilat 17 models. Totes elles, abans, havien passat per les mans dels alumnes dels cicles de Perruqueria i Estètica del CIP FP Batoi. La temàtica de la desfilada ha sigut la vestimenta i els pentinats d'època i de vestits regionals

El que ha organitzat el CIP FP Batoi ha sigut molt més que una desfilada. A banda dels models i els treballs dels alumnes, dos grups de ball i una cantant hi han posat la música. La Plaça de Dins d'Alcoi s'ha convertit en una improvisada passarel·la en la qual han desfilat 17 models.

Totes elles, abans, havien passat per les mans dels alumnes dels cicles de Perruqueria i Estètica del CIP FP Batoi. La temàtica de la desfilada ha sigut la vestimenta i els pentinats d'època i de vestits regionals, segons ha contat a ARAMULTIMÈDIA la professora de Perruqueria del CIP FP Batoi, Maika Soler.