El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els ciutadans de Muro s'involucren en el 'Dia sense cotxe'

'Dia sense cotxe' a Muro / Ajuntament de Muro

Des de Muro, al voltant de 70 persones s'han animat a muntar en bicicleta per a fer un passeig pels diferents llocs de la localitat, sent una activitat per a tota la família i res competitiva.

El passat 28 d'octubre diverses ciutats i pobles del voltant han celebrat el dia sense cotxe amb una varietat d'activitats i esdeveniments per tal incentivar la conscienciació perquè la gent faça un ús responsable dels vehicles contaminants. I Muro no s'ha quedat enrere.

Cal destacar que aquest dia està especialment pensat per a conscienciar a la gent per a fer un ús responsable dels vehicles i donar més visibilitat i suport als vehicles públics o no contaminants.

Des de Muro, al voltant de 70 persones s'han animat a muntar en bicicleta per a fer un passeig pels diferents llocs de la localitat, sent una activitat per a tota la família i res competitiva. A més a més, cal destacar la col·laboració per part del Taller d'ocupació Monocupa't 2, que prepararen diversos obstacles i jocs perquè els més xicotets aprengueren alguns aspectes bàsics d'educació viària.

I per a finalitzar el dia, un esmorcar per a tots els participants acompanyats amb un ambient d'esport i respecte pel medi ambient.