El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els col·legis de l'Alcoià-Comtat obriran a partir del dijous sols per a tasques administratives i de neteja

CEIP El Romeral

La mesura afecta soles als territoris que es troben en la fase 1 de la desescalada.

Els centres escolars de les nostres comarques podran començar a obrir a partir del dijous 14 de maig, però soles per a la realització de tasques administratives i de coordinació internes, com puguen ser la recepció de material i neteja.

Es tracta de la proposta de la Conselleria d'Educació, que serà tractada amb els representants de la comunitat educativa. Soles a les comarques d'Alacant, la mesura entrarà en vigor en 123 municipis i 373 centres; tots aquells que es troben en la fase 1 de desescalada. 

La proposta indica que les direccions dels centres educatius seran les encarregades de determinar el personal docent i el personal d'administració i serveis necessari que ha d'acudir presencialment als centres, en els dies i hores que establisquen, per a la realització de tasques que no es puguen dur a terme mitjançant teletreball.

Les mesures preventives i d'higiene per als centres educatius públics seran adaptades pels centres privats concertats en funció del que establisquen els seus respectius serveis de prevenció, mentre que els centres docents privats no concertats adequaran aquestes instruccions en el marc de la seua autonomia.

També s'inclouen entre les activitats que cal dur a terme l'atenció, amb cita prèvia, a l'alumnat o a les seues famílies que hagen de retirar del centre material educatiu o d'un altre tipus necessari per a continuar amb les seues activitats lectives no presencials.