El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Els colors de la nit, coneix les papallones nocturnes", nova activitat a la Font Roja

Cartell

Les places són limitades i, per a inscriure's, cal enviar un missatge al següent correu: parque_fontroja@gva.es o crídar al 965 33 76 20.

Aquest divendres 6 d'agost es podrà gaudir d'una nova activitat al Centre de Visitants de la Font Roja, sota la campanya "Estiu al parc, el teu estiu".

Aquest mes d'agost, des de la Font Roja i, sota la campanya "Estiu al parc, el teu estiu", han programat tres activitats. La primera, anomenada "Els colors de la nit, coneix les papallones nocturnes", es realitzarà aquest divendres 6 d'agost a les 20:00h en el Centre de Visitants de la Font Roja.

La segona serà la Pujada al cim del Menejador, el divendres 20 d'agost a les 20:00h i, la tercera serà Anella en família, el dissabte 21 d'agost a les 9:00h.

Totes les activitats estan dirigides per al públic en general i es recomana portar esmorzar/sopar, calát i roba adequada al camp. Les places són limitades i, per a inscriure's, cal enviar un missatge al següent correu: parque_fontroja@gva.es o cridar al 965 33 76 20.