El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"Els colors de la nit", una activitat de foscor i papallones al Carrascal

Font Roja / Ivan Balaguer

L'activitat tindrà lloc el divendres 12 de juliol al Centre de Visitants del Parc Natural, des de les 21:00 fins a les 24:00.

Ara en estiu és un bon moment per a gaudir de la natura i dels seus voltants, per això, des del Parc Natural de la Font Roja volen donar una experiència única presentant "Els colors de la nit", un projecte on es podrà gaudir d'una xerrada i recorregut per l'entorn de la Font Roja, i com bé diu el títol d'aquesta, es tracta d'una activitat que es realitzara a la llum de lluna, ja que l'objectiu principal és la d'observar i conéixer les diferents espècies de papallones nocturnes del Carrascal.

Per a tots els que estiguen interessats, aquesta activitat tindrà lloc el divendres 12 de juliol al Centre de Visitants del Parc Natural, a les 21:00 hores, fins a les 24:00. Cal destacar que per a la seua assistència seria recomanable portar roba de camp, sopar, càmera de fotos i llanterna.

Cal tindre en compte que disposa de places limitades i a preu gratuït, per la qual cosa seria recomanable estar atents i intentar aconseguir un lloc l'abans possible. Per a fer-ho possible solament s'haurà de fer una preinscripció o preguntar qualsevol dubte, via correu electrònic (parque_fontroja@gva.es), o al seu número de telèfon, 965 33 76 20.

El solo fet que siga a la nit ja és un punt a favor per tal d'evitar la calor que domina en aquests dies, tota una oportunitat de gaudir del temps estiuenc i la natura al mateix temps.